Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-02-2013 10:26:14
Voeding & Gezondheid

Fitness verkoop nieuwegein

Wolfgang wölfe schreef op woensdag 27 feb 2013, 03:15: ja, garantie! verkopende partij dient minimaal 2 jaar garantie te verlenen.
dat is een fabeltje.

ja, er zijn mensen die beweren dat de verkopende partij verplicht is om minimaal twee jaar garantie te verstrekken. dat komt omdat zij aangeven dat de wettelijke garantie minimaal twee jaar is.

duh!!!!!

die gasten hebben er werkelijk geen moer van begrepen.

"wettelijke garantie" slaat niet op de garantieperiode, maar is gewoon een andere term voor conformiteit:"de zaak dient aan de overeenkomst te beantwoorden."


als de verkopende partij maar één jaar garantie verstrekt is dat gewoon conform de europese richtlijn en nederlandse wetgeving.

daarnaast: er wordt gezegd: "nieuw in doos met garantie", maar er staat niet bij wat voor garantie er geboden wordt, wat de garantievoorwaarden zijn en welke rechten men de koper toekent. wat wel volgens de regels moet.