Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

valerius-2
valerius-2 - 01-03-2013 20:24:57
Computers & Telefonie

Voorstel om de tabaksindustrie aan te pakken

[quote=ikbenik schreef op woensdag 27 feb 2013, 12:02][quote=hutch schreef op woensdag 27 feb 2013, 11:37]
als iedere roker zou stoppen met roken, zou in ieder geval de premie voor de zorgverzekering omlaag gaan.
daar geloof ik niets van. het zijn graaiers, dieven van de maatschappij.

de zorgverzekeraars krijgen teveel macht, gaan in de stoel van de arts zitten en gooien steeds maar weer de premie omhoog.
nu dat steeds meer mensen een aanvullende verzekering nemen (omdat steeds meer zaken vanuit de basis naar de aanvullend is verplaatst) gaan die zorgverzekeraars klagen en gaan de basisverzekering omhoog omdat steeds minder mensen alleen de basis hebben.
duh!!!!!!

het is niet uit te leggen dat ik eerst voor 56 gulden compleet verzekerd was en nu met de basis en aanvullend €156,- kwijt ben.


aanvullend is niet verplicht daar bent vrij in gelukkig wel. maar als u altijd zo weinig heeft betaald, hoop ik toch dat ook niet nodig was. dan was het ook al teveel.u zoekt de makkelijkste kant. ik hoef gelukkig alleen maar de basis te nemen, ik klaahg dan ook niet als ik weer eens iets heb wat er buite valt. maar wat ik al bespaard heb met die aanvullende verzekeringen al die jaren dat het is ingesteld, kan ik daar wel gelukkig mee zijn.maar zolang dat dat niet verplicht is zal ik daar ook niet moeilijk om doen.