Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-03-2013 17:16:55
Geldzaken & Recht

Heffingskorting

Tijger1 schreef op woensdag 6 mrt 2013, 16:42: valerius-2 schreef op woensdag 6 mrt 2013, 15:56: edrick3 schreef op woensdag 6 mrt 2013, 15:49: hallo bornsol,

klopt.

met vr.gr.
edrick3
daar begrijp ik dus niet , hoe moet ik dat dan lezen bij mij gaat er wel heffingskosten bij het abp en bij de aow niet.en bij derde pensoen gat er ook heffingd kosten af.


valerius, als u het vervelend vindt om na een jaar te moeten bijbetalen, kunt u ook simpel aan de svb vragen of zij geen rekening willen houden met de heffingskorting. dan wordt er elke maand op uw aow loonheffing ingehouden en krijgt u na het doen van de aangifte wellicht zelfs nog wat terug.

daar weet ik alles van maar voor mij hoef alleen ik wist alleen niet dat men zelf kon bepalen. ik maak toch niet alles op en wat ik teveel uitgekeerd krijg dat weet ik nu, en daar gingen mijn om.voor de helderheid dat had ik al begrepen uit het antwoord van edrick 3 die was er duidldelijk genoeg over en meer heb ik niet nodig.