Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-03-2013 00:00:05
Huishouden & Energie

Kattenvoer

Czar schreef op woensdag 6 mrt 2013, 23:45: empyria schreef op maandag 4 mrt 2013, 07:35: ach, katten zijn toch harstikke wispelturig


dat zijn kinderen ook. die willen dan weer mcdonalds en dan weer wat patatje-met.
het gaat er natuurlijk niet om wat de katten of de kinderen willen, die willen alleen maar ongezond. het gaat erom wat je hen voorzet. dat mag ook best eens ongezond, met mate. probleem is dat jij dat voor de kinderen/katten bepaalt. ze kopen het immers niet zelf.

empyria schreef op maandag 4 mrt 2013, 07:35: alleen, tja whiskas, vinden ze ook héél lekker, maar het komt regelmatig in no-time weer retour zodat ik vervolgens met het w.c. papier waarmee ik het van de vloer moet vegen, door het toilet sta te spoelen.


tja, dat zal waarschijnlijk toch door de haarballen komen. ff wat planten, gras, of desnoods het stof tussen de de cv-ketels naar binnen werken om de haarballen kwijt te raken. en als ze dan net iets gegeten hebben, dan komt dat ook allemaal mee naar buiten. da's inderdaad weer opruimen (en ze doen het altijd op de bank :-)) maar het heeft weinig te maken met het type/merk voer.


het enige wat in mijn jonge jarende de kat en de hond te eten kregen was met pot mee, wat er over bleef.als mijn moeder nog een paar dubbeltjes over had ,dan kocht ze een pak felix. en de hond kreeeg dan af een grote kluif als soep had gemaakt. en ze waren nooi ziek en werden ook oud.maar toen gingen de kinderen voor