Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-03-2013 10:27:13
Huishouden & Energie

Kattenvoer

Valerius-2 schreef op donderdag 7 mrt 2013, 00:00:
het enige wat in mijn jonge jarende de kat en de hond te eten kregen was met pot mee, wat er over bleef.als mijn moeder nog een paar dubbeltjes over had ,dan kocht ze een pak felix. en de hond kreeeg dan af een grote kluif als soep had gemaakt. en ze waren nooi ziek en werden ook oud.maar toen gingen de kinderen voor

beste valerius.
ik heb veel gereisd in mijn leven en ben ook veel zwerfkatten tegen gekomen die bedelden bij restaurantjes. soms waren ze te mager om aan te zien.
toen jij jong was liepen die katten en honden waarschijnlijk buiten en mochten ze met de pot mee eten. voor de rest konden ze hun eigen maaltje bij elkaar scharrelen.
tegenwoordig zitten mensen op een flat en mag/kan de kat niet meer naar buiten. die is dan volledig afhankelijk van wat het baasje hem voorzet, jaar in jaar uit.
ik vind het ook het beste als katten zelf maar wat rond keuvelen, vangen wat ze kunnen pakken, en voor de rest nog met de pot mee-eten. bij mij is bijna hetzelfde het geval, ik woon buitenaf. katten horen muizen en vogeltjes te eten, soms een jong konijntje. ik hoef helemaal niet te barf-en. wat ik (vooral in de winter) bijvoer is wat kattenvoer.
maar ja, je zal maar op een flat wonen en bij kassa! horen dat alle kattenvoer hetzelfde is. je zou het zomaar gaan geloven. waardeloze en zelfs misleidende informatie van dat zgn. consumentenprogramma.