Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-03-2013 23:11:31
Auto & Vervoer

Zalando en gabor scheept je af met garantie

Wolfgang wölfe schreef op vrijdag 8 mrt 2013, 22:39: zaken gedaan met zalando! zalando dient het op te lossen, heeft twee jaren na de aankoop de inspanningsplicht om de kapotte gabor snowboots te herstellen dan wel gelijkwaardige nieuwe snowboots aan u te leveren.

die twee jaar is niets anders dan de verjaringstermijn van de verkopende partij in geval van non-conformiteit.

en of het product wel of niet non-conform is, kan nu helemaal niet gezegd worden.

in geval van non-conformiteit (dan moet er echt wel spraken zijn van non-conformiteit) dient de verkopende partij kosteloos ervoor te zorgen dat het product alsnog volgens de koopovereenkomst komt.

dat zijn de regels en niet anders.


aangezien het product ouder is dan één jaar, dient de koper met het keiharde bewijs te komen dat het product niet conform de overeenkomst is.

als het product wel volgens de koopovereenkomst geleverd is en ook de eigenschappen bezit welke het op grond van de koopovereenkomst had moeten bezitten, met daarnaast de uitspraken van fabrikant en verkopende partij, komen alle kosten voor rekening van de koper. ook als het product jonger is dan twee jaar!