Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-03-2013 20:49:38
Garantie & Verzekeringen

Opnieuw anwb opzeggen

Ik zat met een vergelijkbaar probleem en ik heb gemerkt dat de anwb erg star aan haar standpunt vast houdt. in mijn geval lag het nog iets ingewikkelder. toen ik in december zag dat ik in 2013 nog altijd lid ben van de wegenwacht heb ik gebeld met de anwb. een vriendelijke dame gaf toen aan dat ze eea in orde zou maken. mijn verbazing was groot toen ik in de bevestigingsbrief zag dat pas per 1 januari 2014 het lidmaatschap is beƫindigd.

ik heb hier niet bij laten zitten. na twee brieven en een e-mail werd mijn klacht door team klacht in behandeling genomen en afgewezen. volgens hen had de vriendelijke dame niet gezegd dat de opzegging meteen in zou gaan.
op mijn vraag waar ik bezwaar kon maken tegen die beslissing adviseerde team klacht mij om mijn rechtsbijstand in te schakelen.
toch vreemd dat een organisatie als de anwb niet eens een geschillencommissie heeft, waar je dit soort zaken aan kunt kaarten. weer iemand of de anwb een klachten- of geschillencommissie heeft?