Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
karin61 - 14-03-2013 14:05:27
Computers & Telefonie

Wat betekent melding: turegopt not found-geen autocheck

Beste allemaal
het heeft lang geduurd, maar hier mijn resultaat.
zoals al eerder vermeld heb ik ccleaner en mbam laten draaien, probleem niet opgelost.
aan de slag gegaan met jullie adviezen. microsoft fixit, advanced uninstaller free, disk cleaner,
advanced system care 6, foutrepair etc. resultaat was dat alle programma's zeker nog het een en ander verwijderden, maar probleem was niet opgelost. wel was de computer veel sneller geworden, wat aangenaam was. de foutmelding bleef bestaan, en scherm bleef uitvallen. aan de slag gegaan met de drivers. deze hadden idd update nodig, maar gaf geen oplossing.
ten einde raad computer weg gebracht naar een buurman die op ict werkt. deze heeft hem helemaal schoon gemaakt en na gekeken. foutmelding was een programma dat verdwenen was van mijn computer (virus, avg tuneup??), uitval scherm werd veroorzaakt door uitval backlight. er is wrsch een connectie los die backlight bedient en bij trilling (door toetsenbord gebruiken etc) uitval van scherm geeft. hij gaf aan dat het verder nog een goede computer is.
uiteindelijk is vista volledig verwijderd en windows 7 geinstalleerd. een extra los toetsenbord gekocht voor weinig geld, waardoor laptop niet meer uitvalt door trilling/ aanraking etc. conclusie: problemen zijn opgelost en ik heb weer een perfect werkende laptop!!!

door al jullie reacties heb ik weer veel geleerd en ik hoop dat ik mensen die in toekomst tegen dit probleem lopen, hiermee kan helpen.
heel erg bedankt voor al jullie reacties en meedenken aan de probleemoplossing !!!