Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 17-03-2013 14:00:46
Computers & Telefonie

Coreldraw

Hallo sjoppie, dank voor je snelle reactie.

ik ben zo wie zo van plan coreldraw x6 aan te schaffen, maar nu gaat het mij om het boek. ik heb nimmer met x4, x5 of x6 gewerkt en een x6 boek is, zo ver ik weet, (nog) niet los te koop. wel een x4 en x5 boek. maar omdat ik niet weet of er veel veranderd is tussen x4 en x6 (en mijn 7 + 8 versie), wil ik weten of een x4 boek te gebruiken is met het x6 programma.
als ik van corel bijv. wp office 2000 vergelijk met wp office x6, dan zijn de handelingen identiek, als ook de lay-out van het programma, alleen kun je met het nieuwe programma meer. wie op wp office 2000 heeft gewerkt, kan ook met wp office x6 direct aan de slag, dit in tegenstelling tot microsoft office (bij ieder nieuw mo programma kost het veel meer tijd om alle onderdelen in het programma door te hebben, zowel gebruik als lay-out).

maar hoe is dat met coreldraw?

vriendelijke groet,
sira