Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

brynnar
brynnar - 30-10-2005 20:27:52
Voeding & Gezondheid

Keuze kinderwagen

beste martijnenlau,


allereerst van harte gefeliciteerd met het aanstaande ouderschap!!!


je hebt je al aardig ingelezen en diverse modellen in de winkels geprobeerd. je hebt dus al een idee wat je wilt. natuurlijk kan iedereen zijn favoriete merk gaan noemen (en dat zal waarschijnlijk ook wel gebeuren), maar dat is allemaal net zo persoonlijk als je eigen keuze zal worden.


stel voor jezelf een eisenpakket op en zet die op papier. je kunt hierbij aangeven hoe zwaar een specifieke eis voor je is (bv op een schaal van 1-10) en zet je eisen op volgorde. besef wel, dat de eis "hij mag niet meer kosten dan...." een enorme beperking oplevert in de keuzes, gezien het vaak hoge prijsniveau van de wagens.


gezien het feit, dat je hem mee wilt nemen het bos is, kan ik alleen enkele tips meegeven, maar die je waarschijnlijk zelf ook al bedacht hebt: let op de vering (ruwe paadjes, hobbels) en let op de hanteerbaarheid van de wagen. hij moet uiteraard eenvoudig in te klappen zijn en niet veel ruimte in de kofferbak innemen. kijk ok even goed naar de banden en de ventielen!


veel succes.


brynnar