Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ikbenik
ikbenik - 18-03-2013 13:33:10
Vrije tijd & Tuin

Betaling terugkrijgen?

Het ictwaarborg hanteert niet de nederlandse wetgeving, maar de mening van de consumentenautoriteit en consumentenbond.

zij beweren keihard dat de verkopende partij aansprakelijk is als een computer gedurende de eerste vijf jaar na aankoop een defect vertoont. zij hanteren het beleid dat een computer gedurende de eerste vijf jaar na aankoop geen problemen mag vertonen.
daarnaast weten zij donders goed dat de verkopende partij aan de hun gestelde voorwaarden nooit aan kan voldoen, en toch blijven zij die voorwaarden hanteren.

een dergelijke organisatie neem ik dus niet serieus, net zoals ik al jaren de consumentenbond en consumentenautoriteit niet serieus neem.

ictwaarborg beweert dat zij het keurmerk zijn, net zoals vier andere keurmerken dat doen.

met andere woorden: in de ict is geen keurmerk.

om bij ictwaarborg het keurmerk te mogen voeren, dient de ondernemer veel geld te betalen.

daarom ben ik al tegen dergelijke keurmerken.

een keurmerk dient gewoon gratis te zijn en echt bepaalde uitstraling uit te stralen.
bij al die kenmerken mis ik de essentiƫle zaken zoals: vakkennis, esd veilig werken, zelf complexe storingen op kunnen lossen, naar de mensen luisteren.

bij al die keurmerken zie ik dat zij de loopjongens zijn van de consumentenbond en consumentenautoriteit, waarbij consumentenbescherming op de eerste plaats staat. dat is onacceptabel.

mij zegt al die keurmerken totaal niets.

ik zie liever een keurmerk waarbij de werkplaats het belangrijkste is: esd veilig werken enz.

een organisatie die zit te blaten dat de verkopende partij de keiharde garantie moet geven dat een harde schijf gedurende de eerste vijf jaar na aankoop niet behoort te crashen en niet kapot mag gaan en ook nog roepen dat zij het keurmerk zijn, kan ik domweg niet serieus nemen.