Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tonjakassa
tonjakassa - 19-03-2013 14:13:39
Computers & Telefonie

Pdf maken

@magnolia - cutepdf is een gratis programma waarmee pdfjes te genereren zijn...het is (denk ik) geen professionele drukkerij!! verder weet ik ook niet wat w 7 voor truukjes uithaalt en weet ook niet of cute wel lekker draait op w 7.
ik gebruik het programma al jaren en het voldoet prima. wat het opslaan betreft, als ik een pdfje maak ga ik altijd even 'langs' de voorkeursinstellingen en stel de pagina grootte in op 98% (dit moet ik doen als ik ing afschriften genereer omdat anders een 'erbuiten' valt.)

ook vraag ik mij af...staat word wel op a4? hoe zit het met de kantlijn instellingen...deze marges verkleinen maakt dat u minder pagina's krijgt.

verder zou ik zeggen: leer het programma eerst eens een beetje kennen door eerst eens 1 pagina te 'printen'....en het leren kennen geldt natuurlijk voor alle aanbevolen programma's.