Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

st
stoethaspel - 22-03-2013 17:05:40
Huishouden & Energie

Naden bank laten los

Hallo melaniel, ik kan wel zeggen dat ik weet waar ik over praat. ik ben momenteel al ruim 45 jaar in deze bedrijfstak werkzaam, en ik kan je maar 1 ding zeggen, ongeacht of de winkel cbw keurmerk heeft, als ( en dat is hier ongetwijfeld het geval) het een product is uit de oostblok of nog erger china, zul je dit soort dingen blijven tegenkomen. het is nl. zo dat het cbw ook wel weet na hoeveel jaar iets dergelijks gebeurt, en dekken zich met de garantiebepaling al van te voren in. goedkoop is duurkoop, en de oostblok/ china meubelen zijn wat dat betreft kwalitatief zeer minderwaardig. een goed advies, spaar even door en vraag in de goeie meubelwinkel of het bankstel/fauteuil van nederlandse of duitse makelij is. als je dan ongeveer € 4000,= uittrekt voor een bankstel heb je gegarandeerd een goed meubel.bovenstaande geldt niet alleen voor bankstellen maar geldt ook voor alle andere meubilair.
een voorbeeld, ik heb zelf een lederen 2 zits bankje,( van duitse makelij) staat nu al 17 jaar in de woonkamer,wordt veel gebruikt, maar leder en binnenwerk is nog perfect in orde. ik bedoel maar.de hedendaagse mentaliteit is "als ik maar even wat nieuws heb,over een paar jaar zien we wel verder"maar over een paar jaar zitten we door de crisis met nog minder besteedbaar inkomen, waardoor er dan nog minderwaardigere meubels moeten kopen, met als gevolg dat dit soort problemen hand over hand toeneemt.ik wens je veel succes met het oplossen van de klacht, maar ik kan je nu al garanderen dat als ze deze klacht opgelost hebben over een half jaar( door de zeer matige kwaliteit van het leder) het leder naast de nieuwe stiknaden weer afscheurt.