Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-03-2013 11:50:26
Elektronica & TV

Storing scartkabel

Hallo marnix1,

daar kunnen verschillende oorzaken van zijn en de lengte van de scartkabel is daar één van. maar dat gezegd hebbende, zou een goede scartkabel van 5 meter geen probleem mogen zijn.

de eerste vraag is dan, betreft het een scartkabel die volledig 'bedraad' is? zijn alle 21 pennetjes aanwezig? en is het een erg dunne kabel of juist een stugge, dikke kabel? ook dekwaliteit van de connector (pennetjes) is van invloed.

en wat de kwaliteit van scartkabels betreft, je hoeft geen 'monster' kabel van +€250 aan te schaffen, maar voor een goede kabel van 5 meter ben je, schat ik, wel een paar tientjes kwijt. bij een dergelijke lengte kabel zou ik de goedkope kabels (< €10) toch links laten liggen.

m.vr.gr. freya