Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bardotlover
bardotlover - 26-03-2013 12:37:37
Computers & Telefonie

Casino spam

[quote=twinqle schreef op vrijdag 22 mrt 2013, 12:52]ik heb het al aardig onder controlle en hanteer de volgende werkwijze.

als het een lead generator mail is dan laat ik mij bellen om achter de gegevens te komen van het bedrijf, zodra ik die heb ga ik de directeur benaderen en het bedrijf van mail voorzien om ze bezig te houden en zoveel mogelijk tijd van hun in beslag nemen. vraag proefmonsters op laat ze terugbellen omdat k nu ff geen tijd heb, dit alles om bij hun de kosten op te voeren. aan het eind meld ik dat ik hen aangemeld heb bij spamklacht.nl (doe ik niet want dat is me teveel gedoe)
mooiste is ook nog ff antwoordnummer zien te bemachtigen, daar kan je tot 10 kilo een doos heensturen en liggen de kosten bij hun.
dit laatste heb ik een keer gedaan nadat ik steeds gevraagd werd om lid te worden van een medium in limburg, werd er gek van. bellen kon niet ze hadden geen nummer toen ben ik gaan zoeken op internet en vond hun antwoordnummer, daar heb ik een doos tuinafval heengestuurd met de vermelding dat dit elke keer verstuurd wordt als ik weer mail krijg en het was meteen afgelopen.



resultaat is dat ik nu bijna geen spam meer heb.

ik moet wel zeggen dat ik er een beetje een sport van gemaakt heb want het kost je wel tijd maar goed het resultaat is ernaar.


doe er je voordeel mee .... gr rob

bedankt, ik zal het proberen.....gr. iris