Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

valerius-2
valerius-2 - 27-03-2013 23:42:38
Winkels & Webshops

Onbegrip en onkunde

[quote=pino123 schreef op woensdag 27 mrt 2013, 10:27][quote=festinger schreef op dinsdag 26 mrt 2013, 03:20]oh 5sterren deskundigheid in 1 zin zonder uitleg. eigenlijk heb ik geen zin meer uit te leggen. als onze jongens volgend jaar naar braziliƫ gaan ben ik benieuwd hoe snel de verzamelwoede zal stijgen onder de kinderen en ouders die haast gedwongen meedoen, zonder het te voelen of te weten en het gedrag goed te praten door van de aanbiedingen te profiteren voor het goede gevoel.

wat kies jezelf. het product dat bedachte schoolrages onder de kinderen helpt door mee te doen of hetzelfde veel goedkoper te kopen en aan je kinderen uitleggen dat ze niet mogen meedoen aan hypes. kijk op marktplaats daar is een levendige handel dagelijks bezig de verzamelde supermarktbedenksel alsnog te verkopen.

heb nog chippoo"s over. oeps dat ius allang vergeten en waardeloos. het is ordinair misbruik maken van een gevoel dat je als ouder niet wenst. je koopt bij favoriete spaaractie zodat je kind niet buitengesloten wordt of gepest. . daar verdienen ketens geld mee en daar gaan ze mee door.

hoe groter de wachtrij buiten van kinderen hoe groter de omzet dankzij de uit china komende verzamelobjecten.


maar ik ben dronken en reageer op eigen werk. blijkbaar mag dat niet.

of je dronken bent kan ik niet beoordelen, kan wel beoordelen dat je aan het raaskallen bent. eerst ga je het stimuleren, nu moeten we weer stimuleren om het niet te kopen. je blijft wartaal uitslaan.

het hier reageren dan heeft hij zijn zin, hij weet niets om te discuseren. verveelt ze eigen zeker of hij is dus eenzaam.