Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 28-03-2013 15:34:59
Geldzaken & Recht

Geluidsoverlast buren

[quote=jorisw schreef op donderdag 28 mrt 2013, 15:15]is in ieder geval een goede manier om de relatie met je nieuwe buren meteen te verzieken om gelijk met de apv aan te komen....
is het dan wel een goede manier om de relatie met je nieuwe buren te beginnen, door iedere avond tot ongeveer 24.00 uur geluidsoverlast te veroorzaken?

uiteraard is het altijd het beste om te overleggen met de buren, maar ik vermoed toch dat die fase al gepasseerd is. ik kan mij tenminste niet voorstellen, dat die kennis in de genoemde 15 maanden nooit wat van zich heeft laten horen.

m.a.w. uw kennis zou de nieuwe buren nogmaals kunnen verzoeken (op een vriendelijke toon) om ten laatste 22.00 uur te stoppen met het veroorzaken van geluid, welke hinderlijk zou kunnen zijn voor de buren.

wordt er wederom hieraan geen gehoor gegeven, dan de wijkagent inschakelen voor bemiddeling. wordt er dan toch nog doorgegaan, wie verziekt hier dan de (goede?) relatie met de buren?

de wijkagent kan desnoods (hard) optreden.

succes en wens uw kennis sterkte met die 'vriendelijke' buren.
gr. hutch