Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-03-2013 07:54:08
Computers & Telefonie

Mijn pc loopt vast na een periode van inactiviteit.

Ulk schreef op donderdag 28 mrt 2013, 21:36: beste janet54
ik heb precies dezelfde euvel als jij hebt gehad. mijn pc loopt ook na precies een uur vast. ondertussen heb ik ook veel van de tips uitgevoerd die in deze case worden aangedragen. niets heeft tot nu toe geholpen. ik ben daarom ook zeer benieuwd of jouw probleem ondertussen uit de wereld is en natuurlijk wat de oplossing voor dit probleem is geweest.

mijn probleem is intussen verholpen.
de pc is voor garantie teruggestuurd naar medion. de service was in eerste instantie @#$%^%$#@@, na tussenkomst van aldi is de computer voor garantie gemaakt. er werd gezegd dat er iets met een stekker op het moederbord aan de hand was. wat er uiteindelijk precies gedaan is, is niet echt duidelijk geworden. zelf hadden wij steeds het idee dat het een probleem was met de ssd schijf, mogelijk is het de aansluiting van deze schijf geweest.
gaat het bij jou soms ook om een medion computer?