Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-03-2013 21:11:39
Computers & Telefonie

Geld terug van computeroutlet.nl te zeist

Elco en mede bezoekers, ik ben arnold. ik heb inderdaad geen aandacht geschonken aan het tientje van elco, die volledig tevreden een notebook heeft gekocht. daar trekt ik ook meteen het boetekleed voor aan. ik heb ook 10 euro overgemaakt ipv de 9,00 euro die elco teveel had overgemaakt. vandaag,
per abuis, nog een keer 15,00 euro overgemaakt. ik bel hem daar over op. zeg hem dat het me spijt en
of hij die 15 euro wil overmaken. hij zegt, en terecht, ik zie wel hoe lang ik er over ga doen om die 15 euro over te maken. ja, ik begrijp ook wel dat hij zo reageert, terecht ook. dus ik zeg, "uiteindelijk gaat het naar een incassoburo" toen als volwassen vent, hing hij op. dat was dus het dreigement. als jullie mij willen bereiken, kunnen jullie bellen met 0343-491149. vraag naar arnold von weiler, dat ben ik. elco, je gaat in deze veel te ver. zoals per email gemeld, die 15 euro mag je houden.