Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 31-03-2013 15:01:42
Computers & Telefonie

Hoe krijg ik een gewijzigd bestand in word terug?

Misschien dat word het ook nog ergens een "naam".$ bestand in een "temp" map heeft neergezet?
probeer het eens op te zoeken met een herstelprogramma zoals recuva, wie weet heeft je zoon geluk.
en niet geschoten is altijd mis.
quote:

recuva brengt verloren bestanden terug. ben je op raadselachtigewijze foto's van je opslagkaartje kwijt? heb je per ongeluk belangrijke bestanden van je harde schijf gewist? haal dan nog een keer diep adem en probeer met deze software je bestanden te herstellen.

recuva scant harde schijven, maar ook mediadragers, zoals usb-sticks en opslagkaartjes voor je camera. zelfs de verwijderde bestanden uit je prullenbak haalt recuva weer terug. het proces van bestandsherstel is niet erg gecompliceerd, want recuva zet een handige wizard in. deze helpt je goed op weg.

uiteraard biedt recuva geen garantie op bestandsherstel. desondanks vonden wij bij alle proeven onze verwijderde bestanden terug. wat we niet altijd terug kregen was de bestandsstructuur en originele mappen.

van de site van de maker
klik hier-> http://www.piriform.com/recuva">recuva