Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-03-2013 16:02:54
Auto & Vervoer

Inloggen

Smal schreef op zondag 31 mrt 2013, 10:52: l.s.
dank voor alle antwoorden maar de vraag die ik stelde is nog niet benatwoord..dat komt misschien omdat ik mijn vraag niet duidelijk genoeg stelde. die vraag was: hoe kan ik na vara-kassa te hebben geopend direct naar de "eerder door mij gestelde vragen gaan". daarvoor moet je ingelogd zijn en die mogelijkheid zag ik niet. dat lukte mij alleen door een nieuwe vraag te stellen.
ik heb dat inmiddels een oplossing gevonden. ga na vara kassa te hebben geopend naar een willekeurige vraag van wie dan ook en dan zie je onderaan "reageren" staan en door daarop te klikken kan je inloggen zonder dat je daadwerlkelijk hoeft te reageren. "probleem" dus voor mij opgelost.
ik dank alle voor de vele reacties en sorry dat ik mijn vraag waarschijnlijk niet duidelijk genoeg stelde. iedereen prettige paasdagen toewensend met groet smal.


"mijn profiel"!