Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-03-2013 22:13:40
Geldzaken & Recht

Eigen woning

Marcel75, dank voor je antwoord maar toch vind ik het eigenaardig. wij , mijn ex en ik, zijn van zins om een mediator in te schakelen. ik ga er vanuit dat ik de woning zelf behoud. en de redenen zijn de volgende; 1.ex kan niet alleen de lasten betalen. 2 verkopen is geen optie i.v.m dalende huizenprijzen, dus restschuld voor allebei. 3. ikzelf kan de woning wel bekostigen.

waar ook verbaast over ben is dat je zegt dat een gang naar de notaris noodzakelijk is. als mijn ex akkoord gaat met bovenstaande vind ik het vreemd dat ik alsnog naar de notaris moet. zoals in mijn eerdere vraag aangegeven staat het huis al vanaf 2002 op mijn naam en deze akte is niet gewijzigd. waarom zou ik dan nu naar een notaris toe moeten? er veranderd dan toch niets?