Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gsm
gsm - 31-03-2013 23:54:44
Computers & Telefonie

Printer werkt niet na plaatsing nieuwe cartridge

Mogelijk klopt de houdbaarheidsdatum van de patroon niet http://www.hp.com/pageyield/articles/nl/nl/inkexpiration.html">(klik). kijk vooral ook even naar de tabel aan het eind van het hp artikel.

citaat:
in principe is de inktvervaldatum een ingebouwde datum waarop bepaalde hp inktcartridges zullen ophouden te functioneren. luchtopname en waterverdamping kunnen ervoor zorgen dat inkt met de tijd verandert. in printsystemen waar de printkop en inkttoevoer apart zijn, kan oude inkt een negatieve invloed hebben op de printkop en de inktleveringscomponenten binnen in de printer. met de inktvervaldatum kan hp echter voorkomen dat dit zal gebeuren.

het is belangrijk op te merken dat de inktvervaldatum niet de datum is die op de inktcartridge is gestempeld of geprint. de geprinte datum op alle hp inkjetbenodigdheden is de “garantievervaldatum”. om de inktvervaldatum op een bepaalde cartridge te bepalen moet de gebruiker drie factoren nagaan: de inktcartridge, de garantiedatum ervan, en de datum waarop de cartridge aanvankelijk is geïnstalleerd.