Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-04-2013 22:38:53
Auto & Vervoer

Nationalerijbewijsdienst

https://www.kvk.nl/handelsregister/zoekenframeset.asp?zk=0&url=https://server.db.kvk.nl/tst-bin/fu/tsws001@?butt=343327360000">kvk: nationale rijbewijs dienst b.v.

deze topic is al bijna een jaar oud!

waarom zou u gebruik willen maken van de diensten van de nationale rijbewijs dienst b.v.? wat is de meerwaarde van deze dienst? zie het nut niet in van deze dienst met de dienstbaarheid om een beste rijopleiding te selecteren.

"de nationale rijbewijs dienst (nrd) selecteert voor jou de beste rijscholen van nederland. wij helpen je bij het zetten van de eerste belangrijke stap op weg naar het rijbewijs: het vinden van een vertrouwde rijschool, waar je snel en voordelig je rijbewijs haalt." je kan ook zelf een selectie maken van rijscholen bij je in de buurt.

http://www.nationalerijbewijsdienst.nl/">nrd