Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 04-04-2013 23:07:02
Auto & Vervoer

Koga miyata

@yvonne58.

het klopt toch dat juist fietsen van dit merk peperduur zijn en dat dit merk zich beroep op een bijzonder goede kwaliteit en hoogwaardige onderdelen?
http://www.fietsnet.nl/electrische-fietsen/merken-elektrische-fietsen/koga-miyata-elektrische-fietsen/">klik

u heeft de fiets goed onderhouden en 4200 km is niet zo abnormaal veel voor drie jaar. metaal moeheid van de achteras zou niet moeten gebeuren binnen 3 jaar. u mag zeker meer van deze fiets verwachten en daarom heeft u recht op een gratis reparatie.
u moet bij de verkoper zijn om uw recht te halen, daar heeft u de koopovereenkomst mee, dus niet bij de fabrikant, tenzij de fabrikant tevens de verkoper is.
.
als u een rechtsbijstandverzekering heeft, dan kunt u daar, als u er na een mondeling gesprek met de verkoper niet uitkomt, een beroep op doen en die een goede brief laten schrijven.

heeft u geen rechtsbijstand, dan kunt u zelf een brief schrijven. klik http://www.consuwijzer.nl/voorbeeldbrieven/aankoop/voorbeeldbrief-herstel-vervanging-ondeugdelijk-product">hier de zinnen om de overeenkomst te ontbinden kunt u nu nog weglaten. eerst maar eens die gratis reparatie voor elkaar zien te krijgen.
om u gesterkt te voelen, kunt u bellen met het http://www.juridischloket.nl/pages/default.aspx">juridisch loket 0900 8020
is de verkoper aangesloten bij geschillencommissie tweewielers? dan kunt u daar een beroep op doen als de brief niet helpt.