Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

voordeel
voordeel - 05-04-2013 18:32:56
Huishouden & Energie

Ontploffing veiligheidsglas

Beste bonnieke,

ik heb exact hetzelfde gehad een aantal jaar geleden en deze cabine stond er al 7 jaar.
idd de oorzaak waarschijnlijk dat er teveel spanning op heeft gestaan.
er was een grootte klap en daarna een hoop geratel, waarvan we niet wisten waar het vandaan kwam. toen we in de douche keken was er een grootte rommel, van klein brokjes glas.
mijn tegels waren op 2 tegels na niet beschadigd, wel de douchebak. het gaat met een behoorlijke klap en het zijn dan wel kleine brokjes maar ook dat is glas en keihard.
maar ja je kan niet meer na zoveel jaren naar de zaak terug natuurlijk. het was een snikhete dag en het kan zijn dat de deur in de loop der jaren ook iets meer was gaan werken waardoor de spanning erop is gekomen, we weten het niet. maar ik heb mijn verzekering toen gevraagd of ik ervoor verzekerd was en gelukkig zat dit in mijn pakket. wij hebben een huurhuis en in mijn woonverzekering is ook het huurdersbelang verzekerd. dus als tip kijk ook even in je verzekeringspapieren. succes