Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

voordeel
voordeel - 06-04-2013 11:06:16
Huishouden & Energie

Ontploffing veiligheidsglas

[quote=hänschen klein schreef op zaterdag 6 apr 2013, 10:53]@voordeel

de achterliggende gedachte is de fabrikant, de bouwmarkt of het montagebedrijf te kunnen aantonen, dat er wel degelijk voorbeelden zijn, waarbij deze fout tot kostenloze vervanging, resp. uitkering heeft geleid.
indien blijkt, dat dit een vaker voorkomend probleem is....en dat blijkt dus....is het zinvol, om de betrokken partijen onder bewijsdruk te kunnen zetten.

zélfs de sanitairverkoper hierboven weet van schadeloosstelling, maar kent de oorzaak niet. brugman-keukens vergoed de deur voor 50% en amber2 geeft aan in dezelfde klacht (2008), dat ook zijn verzekering betaalde.

voor bonnieke allemaal handvaten om er iets mee te kunnen gaan doen. ik zou u daarom toch nog eens willen vragen, om uw verzekeraar te noemen.....daar is niets mis mee.....integendeel, want juist voor uw verzekeraar mag duidelijk reclame gemaakt worden omdat ze uitkeerden. alle negatieve beslissingen bij de betrokken partijen is niets anders dan verstoppen achter een smoesje. want bonnieke's probleem en dat van andere lotgenoten is inmiddels uitvoerig duidelijk.

misschien vertelt bonnieke (later) nog wat ze ermee heeft kunnen doen.


uit dit oogpunt bekeken wil ik u vertellen dat ik toen, dus 3 jaar geleden bij guis&partners de tussenpersoon van " amev" verzekerd was. ik ben nu bij een andere verzekeraar en daar heb ik gelukkig geen claims voor iets hoeven te doen. maar er is toen zelfs niemand bij mij thuis komen kijken, is afgehandeld via de telefoon.