Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-04-2013 15:43:11
Geldzaken & Recht

Mag ikea op website andere prijzen hanteren dan in de winkel?

Valerius-2 schreef op maandag 8 apr 2013, 14:50: ja dat mag prijzen kunnen afwijken staat ook wel eens hun folders en voorwaarden.

prima, maar dan wil ik het ook op de website voor die prijs kunnen bestellen. maar dat kan ook niet want het is geen webwinkel.
ik snap bedrijven die een internet en een winkel prijs hanteren gezien de huur van een pand met personeel kosten met zich mee brengt. maar dan kan je het ook op de site voor de internet prijs bestellen.

dus wat is het nut van het tonen van de prijzen op de site als je ze daar niet kan bestellen en in de winkel toch voor de verrassing komt te staan van een andere prijs?
ik vind dat idd misleiding. want je wordt gelokt met een prijs en ik vind een verschil van 2 euro ook wel erg veel op een artikel dat zowel op de site als in de winkel geen aanbiedingsprijs is.
in dit geval kocht ik 10 rollen. dat scheelt toch wel 20 euro!
mooi verdient voor de klant die het niet online had opgezocht of geen internet op de mobiel heeft om het te bewijzen.