Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 09-04-2013 16:29:45
Huishouden & Energie

Ontploffing veiligheidsglas

[quote=fiorentina schreef op dinsdag 9 apr 2013, 16:07]bij ons is het een paar maanden geleden gebeurd. mijn zoon van 13 is klaar met douchen en wil een handdoek pakken. hij stoot tegen de douchewand aan en deze stort in duizend stukjes naar beneden en beschadigt de hele badkamer. het badmeubel, de badkuip en vloer- en wandtegels waren beschadigd. mijn zoon naar de eerste hulp en daar zijn ze heel lang bezig geweest alle scherfjes met een pincet te verwijderen.

alhoewel het thema zich eerder concentreert op "spontane explosies", dus glasbreuk zónder direct aanwijsbare oorzaak, mag stoten óók niet leiden tot breuk, evenals warm of koud water, zonlicht, vloerverwarming of spanning, omdat dit allemaal bij het dagelijkse gebruik hoort. ik zou tóch contact opnemen met de betrokken fabrikant, leverancier of het verantwoordelijke montagebedrijf........hierboven staat informatie genoeg om zich op een degelijk gesprek te kunnen voorbereiden.
heeft u succes, óók wanneer u misschien een verzekeringsclaim heeft geprobeerd, zullen de lezers u dnkbaar zijn voor een reflectie. óf misschien uw verzekeraar uitkeert? lees allereerst uw polis erop na, maar vraag vooral uw adviseur, vroeger vertegenwoordiger genoemt. er zijn genoeg voor leken onbekende mogelijkheden.......voorbeeld: wanneer u gescheiden bent en uw zoon "deelt" met uw partner die een eigen aansprakelijkheidsverzekering heeft.........ja.........dit komt zonder te frauderen allemaal voor!