Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-04-2013 17:49:29
Voeding & Gezondheid

Gyno-daktarin vaginale schimmelinfectie

-candidacellen worden in hun groei gestimuleerd door insuline en ontvangen extra glucose via de tyrosinekinase receptor. eliminatie van zetmeelrijke producten en suiker is essentieel, daar het de insulinespiegels doet dalen.-
-behandeling van candida draait om verandering van dieet. de eerste stap is het zetmeel- en suikergehalte van de voeding drastisch te beperken.- http://www.praktijkvanas.nl/">- artikel arts-

overigens overschat je de `wetenschap ` ook behoorlijk als je enkel daarop wilt vertrouwd, `niet bewezen` oplossingen en ziektes bestaan dus niet ? iets is niet wetenschappelijk onderzocht of bewezen dus de ervaringen van zieken zijn gezwets...... simpel.
op veel van dat soort dingen zijn de doktoren/wetenschappers later ook teruggekomen toen ze `gedwongen` werden toch eens verder te kijken/onderzoeken naar wat niet in hun leerboekje voorgekauwd stond.
en ik ben zelf helemaal niet van het alternatieve kruidengebeuren en ik slik zeker niet alles voor zoete koek, ik slik helemaal niets ;-)
zijn veel mensen die baat hebben bij het verminderen van suikers en zetmeel en hier geldt baat het niet dan schaad het niet dus geen reden iets af te serveren als je het niet geprobeerd hebt.