Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-04-2013 13:33:20
Geldzaken & Recht

Mag ikea op website andere prijzen hanteren dan in de winkel?

In 2009 verhuisde ik en had 100 vierkante meter laminaat nodig, mijn zoon ontdekte dat het bij ikea `delft toen € 3,99 per vierkante meter kostte en in het filiaal in barendrecht € 8,99 (dat was dus letterlijk en figuurlijk kassa). de prijs van € 8,99 stond ook vermeldt in de ikea catalogus.

uiteindelijk moest ik wat terugbrengen, deed dat in barendrecht en toen waren de poppen aan het dansen. ze waren niet blij daar met de "eigen prijzen" van delft.

dan nu antwoord: ikea delft is ikea com, onderdeel van het zweedse concern, alle andere vestigingen in nederland zijn franchising, net als.b.v hema, ook bij de laatste kan je diverse prijsverschillen aantreffen per vestiging.dit was de uitleg van ikea, naar aanleiding van het bovenstaande.

volgens mij staat wel ergens in hun catalogus dat de prijzen, bindend zijn tot een bepaalde datum.(zoals vermeld in de catalogus)

al met al, is de service daar uitstekend, ik kreeg reiskosten vergoed, toen een keukenmedewerkster, twee keer de verkeerde plint meegaf. welk ander bedrijf doet dat?

klagen, klagen, en nog eens klagen per mail, b,v, ook naar ikea zweden, de wensen van hun klanten is ze veel waard.

inderdaad ikea werkt graag met tegoedbonnen, het zou een leuke zijn om na te gaan, wanner dit wel en niet mag, volgens de consumentenwet.

hoe vaak ging ik niet naar de ikea om iets te halen, op de website stond dat er nog 45 stuks waren, na een half uur sta je op de stoep en er is niets.!!.

dus kijk in de catalogus wat de prijs is, want die is bindend volgens mij, nou zal niemand bezwaar maken tegen een lagere prijs.

olda