Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-04-2013 11:27:38
Computers & Telefonie

Hoe verwijder ik google chrome

Ltmvz schreef op donderdag 11 apr 2013, 00:40: comodo dragon is een zogenaamde chromium-gebaseerde bladeraar. dus, als de ccleaner zegt dat hij chrome wil afsluiten dan bedoelt hij comodo dragon.

ik heb comodo dragon zelf lang gehad en heb nu srware iron. ook bij iron zegt de ccleaner dat hij chrome wil afsluiten. want ook iron is chromium-gebaseerd.
klopt.
http://nl.wikipedia.org/wiki/chromium_(software)">chromium is een bij linux veel gebruikte internet browser (klik).
google chrome, srware iron, comodo dragon en nog een aantal andere zijn internet browsers, die chromium als basis hebben. in feite is het chromium met een eigen schil en wat extra's eromheen. ik gebruik nu zelf opera, maar ook opera heeft plannen om zijn browser op chromium te gaan bouwen. comodo dragon gaf bij mij de laatste tijd problemen met het afspelen van flash inhoud.

opera is een van de beste browsers en veel vernieuwingen bij andere browsers zijn afgekeken van opera. firefox (huidige versie 20) is trouwens ook nog steeds een zeer goede en betrouwbare internet browser.