Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mayonaise
mayonaise - 11-04-2013 23:34:08
Huishouden & Energie

Oxxio colportage/oplichting

[quote=boempa schreef op dinsdag 26 feb 2013, 22:42]quote: "de colporteurs krijgen provisie per aangemelde klant, ongeacht of die binnen 7 dagen het contract annuleert."

nu vraag ik me af:
zal het bij de straatverkopers net zo zijn, vwb. de provisie?
of zullen er andere beweegredenen zijn, waardoor (bepaalde) straatverkopers er van die "gehaaide" tactieken op nahouden?

colporteurs krijgen provisie maar geannuleerde contracten worden niet betaald. dus zullen ze ook de colportagewet zien te vermijden door te zeggen je kan een maand later nog annuleren. een vriend van me is manager bij een groot marketingbedrijf die http://www.pclooptvast.nl/techniek-van-verkoop-en-colportage-pakt-verkeerd-uit/">kpn upc telfort vodafone verkopen , hij verteld zelfs ook dat het personeel word uitgebuit en verplicht is 4 contracten per dag in te leveren. anders ontslag. en das ook een beetje zuur in een crisis time... je zal maar http://www.pclooptvast.nl/vacature-glasvezel-adviseur-alle-providers/">zonder werk zitten en moeten verkopen op het opgedragen manier