Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

h19l49
h19l49 - 12-04-2013 17:29:51
Auto & Vervoer

Scooter accu wil niet laden

De levensduur van een accu, hoe duur en goed ze ook kunnen zijn, is nooit gegarandeerd en kan soms na enkele maanden al voorbij, ofwel je kunt gewoon pech hebben.
een accu regelmatig volledig ontladen bekort de levensduur van deze aanzienlijk maar de techniek zorgt er wel voor dat deze bij bv. een ontlading van 80% ontkoppelt wordt.
en daar zou in deze scooter misschien ook de fout insluipen dat deze doorgaat tot de accu dus echt leeg is, wat natuurlijk nooit mag gebeuren.
er zijn laders die wel raad weten met een totaal ontladen accu maar het is en blijft een slechte zaak.
een lithium accu is inderdaad goed/beter maar zijn prijzig en de garantie is ook niet overweldigend.
en €25,- voor een accu laden is puur oplichterij aangezien dit hooguit 1 kw kost van 25 cent, 12 x 48 x het rendement van de lader.
met deze reactie ben je uiteraard niet geholpen maar ik vind dat de leverancier je behoorlijk in de kou laat staan, laat het achterste van je tong zien zou ik zo zeggen.