Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jj
jjanneke17 - 15-04-2013 20:01:16
Geldzaken & Recht

Arenda

Ook wij hebben van arenda in maart 2013 een zelfde brief gekregen en schrokken ons wild.
als je op het contract kijkt staat er een regel onverminderd het bepaalde in artikel 11 herziening van de algemene voorwaarden doorlopend krediet. daar staat dus dat ze ten allen tijde bevoegd zijn om het krediet vervroegd te laten aflossen.
het ergste is dat ze 6 weken van tevoren deze brief sturen zodat je maar moet zien hoe je het oplost. mag wel iets eerder verstuurd worden zodat je oplossingen kunt zoeken.ook kun je de lening moeilijk oversluiten omdat je nu vaak een hoger inkomen moet hebben voor de leningen van toen.
wij hebben via mijn broer geld geleend en zo de lening ingelost tot het bedrag dat we over kunnen sluiten. gelukkig tegen een veel lagere rente en geen dk meer maar een pl zodat je weet waar je aan toe bent. en kom je ook van de schuld af. mijn advies is probeer via vrienden familie geld te lenen zodat je het krediet om kunt zetten. ze hebben ons eerst allemaal lekker gemaakt en nu laten ze je zitten. en als je dan nog vragen hebt dan wordt je afgesnauwd door een of andere tut hola.
heel veel succes gewenst