Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

weetnietveel
weetnietveel - 22-04-2013 20:59:12
Geldzaken & Recht

Bedragen willen weten wanneer er sprake is van "scheefwonen"

Tijger1 wat heeft u tegen huurders, ik lees alleen maar uw ongenoegen tegen huurders die klagen over de zeer onterechte zogenoemde scheefwonershuurverhoging. dit is inderdaad zeer onterecht, de huidige huurders hebben bij de verhuurder toen zij een woning gingen huren een inkomensverklaring moeten overleggen anders kregen zij de woning niet, nu heeft de regering besloten dat die mensen die ook al die jaren trouw de opgelegde huurverhogingen hebben betaald ineens scheefwoners zouden zijn, dit is doodgewoon een ordinaire belasting die is doorgevoerd nadat de inkomensafhankelijke zorgverzekering is afgeblazen door het gebler van de vvd- achterban, want hoe durfde men aan hun inkomen te komen. nu het over het algemeen pvda-achterban gaat, vinden de vvd'ers natuurlijk dat het terecht is dat het gepeupel wat een euro "teveel" verdient het gelag weer moet betalen. er is geen vvd'er die aan de voedselbank loopt, wel die van de pvda omdat die altijd delen met anderen. het zou heel terecht zijn om bij de aflossing van de hypotheek ook de aftrek eens te bekijken voor wat betreft de inkomens die daar van profiteren, en dan overeenkomstige maatregelen te nemen om de aflossing te bevorderen en niet om de komende jaren nog te sparen en zodoende van de aftrek nog meer te profiteren.

en wat betreft uw antwoord over de huurverlaging bij afname van inkomen wordt er wel degelijk gesproken over verlaging van de huur eventueel door middel van huurtoeslag.

hier kan eindeloos over gediscussieerd worden maar duidelijk is wel dat jan met de pet en niet piet met de hoge hoed het slachtoffer is.