Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-04-2013 11:58:25
Huishouden & Energie

Ervaring aupingmatrassen

Bliep29 schreef op woensdag 24 apr 2013, 16:39: ik heb ook geen goede ervaring met een auping matras en bodem.
ook ik heb de adagio met een afmeting van 140x200cm. een vrij klein 2-persoonsbed. het is dus een matras van die maat en ook heb ik een spiraalbodem van die maat. in 1 geheel. er is mij verteld door de verkoper geen spiraal te kopen van 1 geheel, 2 losse was beter. ik kocht dus 2 losse spiralen maar met 1 matras van 140x200cm. want 2 losse matrassen van 70x70cm bestaan niet en daar zou ook bijna niet op te slapen zijn. nu kwam vrijwel meteen het probleem dat er een bult in het midden van het matras kwam. dit lag verschrikkelijk hard en kwam volgens mij van de harde raden van de spiraalbodem. omdat het 2 losse bodems betreft, en deze beide een harde rand hadden. het matras werd door auping nagekeken (na schandalig behandeld te zijn door winkel overigens want het kon in eerste instantie niet volgens hun en ik zou het verzinnen! dit was overigens geen auping winkel, maar een auping verkoper) toen na veel aandringen matras nagekeken, was niets mis mee volgens auping en slaapwinkel. toen was de enige oplossing die zij konden geven een nieuwe bodem uit 1 stuk want volgens een andere, naar mijn idee betrouwbaardere verkoper was dit een goede oplossing.

daar ging ik mee akkoord. het eerste half jaar heb ik redelijk goed geslapen, maar werd iedere dag wakker met stijve spieren. daarna is er een kuil ontstaan en rol ik nu zo tegen mij partner aan. het is vooral aan mijn kant erger, ik ben dan iets zwaarder maar dit was volgens verkoper geen probleem. hij zij dat het matras 100 kilo kon dragen en dit weeg ik bij lange na niet.

iedere dag is het wakker worden met rugpijn en nekpijn. zowel ik als mijn partner. wij weten echt bij god niet meer wat we moeten. en zo slapen we nu al 2 jaar. de winkel heeft ons toen verteld dat het wisselen van bodem hun enige optie was en daar sta je dan. maar toen was het probleem een bult, en nu is het een kuil geworden! ik zit er aan te denken bij ikea een wat duurdere lattenbodem te kopen en te kijken wat er dan gebeurd. volgens de verkoper mag er geen lattenbodem onder een auping matras, maar erger dan hoe het is kan het toch niet zeg....

mijn oude matrasje was dan wel oud en versleten en goedkoop, maar heb er 6 jaar heerlijk op geslapen, terwijl met auping matras vanaf het begin problemen problemen problemen.....

er was laats een programma op tv ,dat ging over dat auping een specialist is in spiralen, en er kwam dus uit dat de matrassen van auping superslecht zijn!
een paar maanden geleden logeerde ik bij mijn dochter, daar lag ik ook op zo een ''huis tuin en keuken matras"ik had al in geen jaren zo lekker geslapen, dus je hebt helemaal gelijk met je verhaal over je vorige matras, in dit geval is duurkoop geen aanrader!!!!