Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vin100
vin100 - 26-04-2013 13:38:25
Auto & Vervoer

Geschil met de ns

Er zijn dus regels en fatsoen .. ik reis dagelijks en het gebeurt met grote regelmaat (zeker nu de ns de treinen verkort heeft!) dat niet alleen de 2e klasse vol zit maar ook de trappen etc.. ik ga dan altijd (zeker twee keer per week) in de eerste klasse zitten omdat daar gewoon ruimte genoeg over is, ik ontneem dus geen enkele eerste klasse reiziger zijn/haar plaats (de wel wachten tot vertrek!)
en er wordt bij grote drukte inderdaad -nooit- gecontroleerd, ook niet alleen in de eerste klasse.. dit is niet omdat het niet lukt maar omdat het tot grote irritatie leidt bij reizigers, tenslotte betaald ook een tweede klasse reiziger niet graag voor een staplaats in een lawaaierige entree ruimte. het is ooit eens voor gekomen dat na een tussenstation de drukte afneemt en dat voor mij niet zichtbaar is.. bij controle meld de conducteur dat ik niet in de juiste klaase zit, ik vertel dat de rest van de rrein te druk is.. waarna de conducteur verteld dat er in zijn ogen nog plaats is ergens en om me daar heen te begeven. volgens mij geeft de conducteur alleen een boete indien je geen gehoor geeft aan zijn verzoek of een grote mond opzet.. ik betwijfel dus ernstig of het verhaal van uw zoon klopt, wellicht is hij brutaler dan u denkt?