Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-04-2013 21:52:21
Huishouden & Energie

Ervaring aupingmatrassen

Ginger5 schreef op vrijdag 26 apr 2013, 20:37: hoi bliep, nee ik heb de betreffende zaak meteen gebeld dat het matras en de spiraal echt een nachtmerrie waren ,de firma engering, ze hebben de spullen niet teruggenomen, matras kan ik inkomen ,maar een spiraal gloednieuw van 800 euro vind ik ronduit schandalig!
vind je niet?

ja ik vind dat dus ook echt te schandalig voor woorden. mijn spiraalbodem was ook zoiets, ik geloof 900 euries. dat geld zie ik nooit meer terug, gok ik. ik slaap nu dus op de grond op mijn auping matras, maar dat is ook echt geen oplossing en zo slijt het matras deste harder. (bij nader inzien, misschien wil ik dat wel?) het leed dat matras- en bodemwereldje heet... al die verkopers.... 1 pot nat. ze zeggen echt letterlijk allemaal iets anders. ben net terug van beter bed, maar dat is ook een beter niet. maar op dit moment ben ik zover dat alles beter is dan auping, ondanks dat ik niks gekocht heb bij beter bed. maar zij vonden auping ook maar een gek bedrijf en ze kregen veel ontevreden klanten van auping binnen. niet dat ik iets aan hun mening heb want ik ben er nu dus echt helemaal klaar mee. ik wil gewoon mijn geld terug! en dat lukt dus niet! als hond behandeld worden door de verkopers als je je beklag komt doen. zelfs een hond word nog beter behandeld.



dus ik weet het echt niet meer.