Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-04-2013 00:35:39
Huishouden & Energie

Ervaring aupingmatrassen

@wolfgang: zolang er mensen klagen over auw-ping, zal die topic wel actueel blijven zeker, of ben je bang dat de veel te dure prijskaartjes naar beneden zullen moeten ?

@blieb&ginger: betreffende koel slapen, kan je dat naar mijn mening best met een waterbed, kan je met de temperatuurregeling naar je eigen wensen instellen, in de winter een tikje hoger, in de zomer een tikje lager. lijkt misschien tegenstrijdig omdat het bed al warm aanvoelt voor dat je er in kruipt, maar is eigenlijk logisch, daar te temperatuur van het bed niet zal stijgen als je er in gaat liggen, in tegenstelling tot een gewone matras die eigenlijk een isolatie vormt waardoor de warmte van je lichaam het bed theoretisch richting 37 graden brengt, terwijl het water van een waterbed meestal ergens tussen 26 en 30 graden zit (al naargelang eigen wensen en zomer vs winter); als je het minder dan 26 graden zet, ga je het zelfs koud krijgen in bed, terwijl het initieel toch warm aanvoelt.