Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ag
agapon - 27-04-2013 13:47:09
Auto & Vervoer

Geschil met de ns

M.i.z. zou een waarschuwing een correcter handelen zijn.
de ns vervoert personen. indien de ns zelf niet aan het vereiste aantal zitplaatsen voldoet door niet voldoende treinstellen aaneen te schakelen is toch een geleverde wanprestatie door dit bedrijf.
ik ben ook van mening dat de treinstellen dermate lang moeten zijn dat een ieder kan zitten.
het is gewoon een belachelijk situatie dat je voor een staanplaats op een zitplaats wordt afgerekend. ieder keer dat je staat zou je feite de ns moeten kunnen aanspreken en geld of een deel vanhet geld kunnen terugvorderen vanwege de geleverde wanprestatie.
het geval hierboven is niet erg doorzichtig. inderdaad kun je verschillende kanten mee op.
wat er feitelijk gebeurt is weten alleen de betrokkenen. feit is wel dat regelmatig naar amsterdam in de spits moet blijven staan in overvolle gangen en voorportalen. kijk je dan de tweede klas in is zelf tussen de stoelen vaak geen plek meer. kijk dan de eerste klas in praktisch leeg. tja verschil moet er zijn als dit niet kunt betalen ga je maar staan zak maar zegge. weet wel een oplossing laat aparte treinen 1ste klas rijden en anderen 2de klas ???? welke zouden de conducteurs het liefst hebben????