Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 28-04-2013 11:30:15
Computers & Telefonie

Welke kan weg...welke moet blijven.

Hallo elgaotico,

als je de juiste programma's gebruikt, heb je er geen omkijken naar. de 'gratis' versies zijn versies die je meestal handmatig moet starten en dan kost het inderdaad tijd. als je dat vervelend vindt, kun je ook overwegen om een betaalde licentie aan te schaffen. het programma doet dan z'n werk op de achtergrond en heb je er geen omkijken naar.

overigens, al die optimize/clean tooltjes heb je alleen maar nodig in geval van 'een probleem'. bij voorbaat alles elke dag/week scannen is tijdrovend en overbodig.

ik reken mezelf tot een intensieve computergebruiker en momenteel gebruik ik f-secure als virusscanner.....en dat is alles..... m'n computer loopt als een zonnetje en ik heb nooit last van malware/virussen/enz.

vergeet niet, het grootste gevaar op besmetting met rommel is nog altijd de persoon achter het toetsenbord en niet de mate waarin je de computer beveiligd hebt.

m.vr.gr. freya