Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ke
kessel45 - 28-04-2013 12:10:33
Computers & Telefonie

Boeken over zetten van pc naar e-reader

[quote=freya schreef op zaterdag 27 apr 2013, 17:10][quote=kessel45 schreef op zaterdag 27 apr 2013, 16:33]ja poltol dit gaat prima, alleen het punt is dat ik van een vriend een boek kado heb gekregen. staat dus op e-mail en dan weigert hij alle diensten en krijg ik weer hetzelfde beeldje van dat het program afgesloten wordt helaas.
je zal het boek dus eerst uit het mailtje moeten halen en apart op de harde schijf moeten opslaan. pas daarna kun je het boek van de harde schijf naar de e-reader kopiƫren.
kortom, klik in je mailtje met de rechter muisknop op de bijlage en kies: 'opslaan als....' en kies een map op je harde schijf. als het is opgeslagen, sluit je de e-mail en start je de software die je gebruikt om het boek op de e-reader te zetten (of je sleept het rechtstreeks vanuit die map naar je e-reader).

freya
top !!!!!!!!!!!!!!