Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hell-rider
hell-rider - 25-07-2005 15:28:04
Huishouden & Energie

Welke keukenwerkblad is écht praktisch?

hai zuider kokkie,


wat ikzelf prefereer is hout, je hebt het over ikea dan weet je wat ik bedoel, gebruik zelf zo'n keukenhakblok op wieltjes met een houten bovenblad. nu is dat veel fijner voor je messen alleen het schoonmaken, vooral als je er vlees op gaat snijden, dan is dat een heel gedoe.


in restaurants is dat tegenwoordig verboden en moet dat kunststof zijn, dan ook nog verschillende kleurtjes, eentje voor vlees, vis, groente en ga maar door, maar waarom?


en dat is nu het cruciale punt, goed schoonmaken en dat deden we met een harde boender en zout. tja en daar hebben we tegenwoordig geen tijd en/of geen zin meer in.


als je zelf denkt nou geef mij maar hout, doe het als je het maar goed schoon maakt.


succes met je beslissing, willemg