Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vr1944
vr1944 - 29-04-2013 16:09:47
Computers & Telefonie

Welke kan weg...welke moet blijven.

Ik vraag me af hoe lang het opstarten van je pc duurt dat het zo lang duurt voor je alle programma's ge-updated hebt op windows een xp machine is niet zo vreemd.er staan ca zes overbodige programma's die waarschijnlijk ook nog een conflict met elkaar hebben . een goede av programma is voldoende.

@gompy 2

goed verhaal het is voor mij ook een raadsel ,waarom de redactie toestaat dat ikbenik hier zijn tenen krommende onzin nog steeds kan uitkramen.
=elgaotico schreef op zondag 28 apr 2013, 10:58: beste experts,
ik heb op mijn computer de volgende gratis beveiligingsbestandjes staan:
microsoft security essentials/malwarebytesanti-malware/superantispyware free edition/emsisoft anti-malware.verder heb ik er op staan:windows defender/ccleaner/advanced systemcare/glary utilities.
met dit alles ben ik dagelijks ongeveer 1,5 uur kwijt om alles te updaten...eerlijk gezegt ben ik daar zo
langzamerhand wel een beetje klaar mee. kunnen jullie mij vertellen welke bestandjes ik zeker moet laten staan om toch goed beschermd te zijn,en welke ik met een gerust hart kan verwijderen,zodat ik wat eerder klaar ben.mijn systeem is microsoft windows xp home edition versie 2002 service pack 3.

alvast bedankt voor de reacties!

met vriendelijk groet,

elgaotico