Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-05-2013 11:09:58
Computers & Telefonie

Vraag aan enterprise:

Een zorgverzekeraar hoort zich niet bezig te houden met beleggen.
dit is onze premie die we verplicht moeten betalen voor de zorg en waar deze niet bedoeld is om extra inkomen te genereren. wij betalen voor de de zorg, en daar is het geld voor. niet om een lekkere bonus aan het eind van het jaar te kunnen verstrekken omdat de directeur het bedrijf zo goed leid. het kan namelijk ook de andere kant op en waar ook de directeur weer wordt beloond met een flinke gouden handdruk en dat allemaal van onze verplichte premie.

en dan roepen " zonder winstoogmerk" laat maar eens zien wat jullie aan premies binnenkrijgen en wat jullie operationele kosten zijn. het overblijvende deel gebruik je voor een verplichte buffer en premieverlaging. een buffer die nu ook al 6x groter is dan verplicht en waar ze bankje zijn gaan spelen en op onze premies speculeren op de beurs. dit in de hand gewerkt door de politiek die het ons verplicht

laat kassa mw schippers nog maar eens voor de televisie trekken, dit keer aan de haren over die premieverlagingen en waar ik geen 3 dubbeltjes minder premie per maand mee bedoelt die vgz in januari 2013 heb doorgevoerd. het toppunt van arrogantie nu. " volgens een woordvoerder van vgz staat echter niet vast dat deze winst gevolgen heeft voor de premie volgend jaar"

de politiek streeft naar "geen premies meer, ga beleggen en van de winst betaal je de zorg" goed voor de economie en wij meer geld in de zak.. dit zijn echter de amerikaanse toestanden waar we langzaam rijp voor worden gemaakt door m.n. de rechtse politiek van meer verantwoordelijkheid en de terugtredende overheid"