Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
anneamy - 08-05-2013 17:46:11
Auto & Vervoer

Amc pannen

Hallo,

op deze avond wordt d.m.v. een proeverij een bijzondere manier van voedsel bereiden getoond en geproefd!
er zal u uitgelegd worden hoe u kunt koken zonder water en braden zonder toevoeging van braadvet.

de meeste mensen die inmiddels hebben gereageerd hebben de pannen nog nooit gezien en nog nooit een proeverij meegemaakt, en hebben naar mijn mening een verkeerd beeld van deze prachtige pannen.

het is wel degelijk een prachtig product waar u de rest van u leven van zal gaan genieten.
alle vitaminen en mineralen blijven behouden, beter nog dan bijvoorbeeld met stomen.
er wordt 30 jaar garantie gegeven op de vakheid van de bodem, u kunt de pannen gebruiken op alle soorten warmte bronnen en ook wisselen!

ik zou u van harte aanraden om naar een proeverij te gaan...er valt zoveel te zeggen en te proeven dat het onmogelijk is om deze pannen in bijvoorbeeld een blokker te kopen/zien.

en ja...ze zijn niet goedkoop...maar ze zijn ook niet duur....dat zouden ze wel zijn als ze hun geld niet waard zouden zijn...maar dat zijn ze juist wel!!!! en dan hebben we nog niet eens over wat je allemaal bespaard door met deze pannen te koken.

succes verder met uw keuze en absoluut naar een proeverij gaan...dan heeft u het zelf gezien..en u kunt toch zelf beslissen?

hartelijke groet