Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sl
slobberbone - 09-05-2013 11:01:10
Auto & Vervoer

Koelkast vervangingsbeslissing

[quote=dirk23 schreef op donderdag 9 mei 2013, 10:44]de kast heeft altijd zonder problemen gewerkt. de deur sluit nog steeds goed. daarom zal een nieuwe weer een zanussi worden of misschien een siemens. eerst goed researchen natuurlijk, daar trek ik wel 2 weken voor uit.

ik laat hem sowieso een week aan de meter hangen maar ik verwacht niet een al te groot verschil in meting te zien. ik hou zoveel mogelijk rekening met alle variabelen. als de metin klopt dan zal ik natuurlijk vervangen. het is een fijne kast maar niet als het me elk jaar 100 euro kost.



als je kiest voor vervang voor de meest energiezuinige dan is keuze meestal beperkt. wij gingen voor een grote en was er maar een merk leverbaar in a++ de zuinigste energieklasse toen.

grappig dat u zaken nameet meeste mensen hebben geen flauw benul wat wit/bruin goed verbruikt in huis, wij zijn jaren geleden mee begonnen en toen wij nog met zijn 2 waren gebruikten wij meer elektra dan nu met zijn 6-en :) dit jaar afgesloten onder de 1800 kwh per jaar