Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 09-05-2013 11:02:32
Auto & Vervoer

Koelkast vervangingsbeslissing

[quote=dirk23 schreef op donderdag 9 mei 2013, 10:22]
ik moet idd de meter langer laten hangen. ik probeer een week.

als de 600kwh klopt dan heb ik de aanschafkosten er binnen 3 jaar uit want vergelijkbare kasten kosten rond de 280 euro.
als je echt in de zomerperiode had gemeten, met hogere gemiddelde dagtemperaturen, had je een nog hoger verbruik gehad met je oude koelkast denk ik.

als je op zoek gaat naar een nieuwe, kun je via de site van bijvoorbeeld kieskeurig aangeven wat voor type je zoekt, de energieklasse, en van alles en nog wat.
aan hand daarvan kun je aanmerken wat je wilt vergelijken en krijg je een beetje een beeld wat voor keuzemogelijkheden je hebt.

eventueel ook nog op beoordeling, maar dat moet je weten te filteren.
de beoordelingen van bijvoorbeeld "duurzaamheid" een 10, terwijl iemand net een apparaat een maand in huis heeft slaat natuurlijk nergens op.
beoordelingen van geweldig goed of geweldig slecht, zonder onderbouwing heb je ook niets aan.

je kunt dus puur vergelijken op de technische details.


klik-> http://www.kieskeurig.nl/koelkast/alle#new=n&page=1&sort=pop&order=desc&q=&rq=&ps=60&pcode=koelkast&qcode=koelkast&min_default=85&max_default=8369&min=85&max=8369">koelkasten-kieskeurig

suc6