Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
dirk23 - 10-05-2013 17:19:05
Auto & Vervoer

Koelkast vervangingsbeslissing

Ja, ik denk niet dat het meetresultaat zal veranderen. ik verbruik dus al jaren minstens 2x teveel. na 48 uur meten trek ik mijn conclusies.
ik ben dan ook al op zoek naar een andere. mijn huidige maat van 125 cm is bijna niet meer te krijgen, jammer genoeg. hoewel zanussi er nog eentje heeft van 120 cm. maar dat wordt me te laag denk ik en misschien een te kleine inhoud.

we moeten maar afgaan op wat de fabrikant vertelt over het kwh verbruik. ik zie het ook wel gebeuren dat dit niet gaat kloppen, misschien wel bij bosch en dat soort duurdere merken.

150kwh vind ik nog niet eens bij kleine modellen van 140 cm (meestal rond de 220kwh), ik blijf wel 2 weken zoeken totdat ik een aanvaardbare vind.